Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Timbru pe sticlele de apă comercializate la magazin. Apa s-ar putea scumpi. Detalii dintr-un proiect la Ministerul Economiei

Publicat

apa plata minerala Potrivit unui proiect de lege, sticlele de apă vor trebui timbrate, precum ţigările şi alcoolul. Aplicarea unui timbru pe apă va duce la scumpirea produsului final de la raft.

Potrivit proiectului de lege al resurselor hidrominerale aflat în dezbatere publică, produsele hidrominerale vor fi comercializate doar după marcarea individuală de identificare, realizată cu timbre autoadezive, scrie adevărul.ro, citând economica.net. Operatorul economic autorizat să comercializeze produsele va avea obligaţia să asigure ca timbrele să fie aplicate la loc vizibil, pe ambalajul individual al produsului, cutie ori sticlă. Acesta va fi similar cu cazul ţigărilor sau alcoolului şi va conduce la scumpirea produsului final de la raft.

Viitoarea lege creşte taxele de prospecţiune şi exploatare cu 34%, iar taxa anuală pe suprafaţa de exploatare va fi mărită cu 67%.

Producătorii vor fi obligaţi să se reautorizeze, după reguli noi, în termene pe care le acuză că sunt prea scurte pentru a se putea conforma.

Vezi integral proiectul, AICI.

surse: legestart.ro, adevărul.ro, economie.gov.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 01.09.2017 at 09:05

    apa s-ar putea ieftini ! nu mai cumparati apa pana nu se ieftineste !

    Va provoc sa nu cumparati Apa plata/minerala timp de 2 luni , dupa 2 luni pretul va fi cu 50% mai ieftin !

    La fel puteti incera si la legume , fructe , pita , carne , branza etc !

    Iar daca vreti ca un operator ce va pune viata in pericol cu produsele ce vile vinde sa nu mai vine, scoatetil din piata cu metoda nu cumpara de la el !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax