Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri arestați preventiv pentru tâlhărie: Au intrat noaptea în casa unui bătrân de 77 de ani și i-au furat 300 lei

Publicat

Un tânăr din Meteș și un minor din Zlatna au fost arestați preventiv pentru 29 de zile, respectiv 19 zile, joi, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie după ce, miercuri noaptea au intrat în locuința unui bătrân din Meteș pe care l-au imobilizat și căruia i-au furat 300 lei din buzunarul hainei.

La data de 08.01.2014, Călin Vasile M., de 30 de ani, din comuna Meteş şi Marin Ionuţ D., de 17 ani, din Zlatna, au fost prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de “tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 211, alin. 21, lit. a si c din Codul Penal.

Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele majorului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile iar pe minorului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile.

Cei doi inculpaţi au fot depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Cercetările sunt continuate.

La data de 07.01.2014, orele 13.10, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, în jurul orelor 04,00, în timp ce dormea, două persoane au pătruns în locuinţa sa şi după ce l-au imobilizat i-au sustras din buzunarul hainei suma de 300 de lei.

Imediat au fost demarate activităţile de cercetare în vederea identificării suspecţilor de comiterea faptei iar în baza datelor şi informaţiilor exploatate în mod operativ de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Meteş, în după amiaza zilei de ieri, 07.01.2014, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi.

Aceştia sunt Călin Vasile M., de 30 de ani, din comuna Meteş şi Marin Ionuţ D., de 17 ani, din Zlatna. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în baza unei înţelegeri prealabile, în noaptea de 06/07.01.2014, cei doi suspecţi s-au deplasat cu trenul, din Pătrângeni în halta Tauţi după care au mers pe jos până la locuinţa izolată a victimei, cu scopul de a-i sustrage banii.

Aceştia au pătruns în locuinţa vârstnicului care dormea şi l-au imobilizat iar din buzunarul unei haine cu care era îmbrăcat, i-au sustras suma de 300 de lei.

Ulterior cei doi suspecţi s-au deplasat în orașul Zlatna unde au cheltuit banii.

Faţă de Călin Vasile M. şi Marin Ionuţ D., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax