Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Abrud şi Zlatna, propuși pentru arestare preventivă. Au furat ţuică, alimente şi biciclete, în valoare totală de aproape 10.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Abrud i-au reţinut pentru 24 de ore pe doi tineri din Abrud şi Zlatna, principali suspecţi de comiterea mai multor infracțiuni de furt comise pe raza celor două oraşe şi a comunei Galda de Jos. Bunurile furate sunt 24 litri de ţuică, alimente şi trei biciclete.

Din cercetările efectuate până în prezent de către poliţiştii din Abrud împreună cu poliţiştii din Zlatna, a rezultat că în noaptea de 20 spre 21 februarie, O.N.T. (26 de ani), din Abrud şi C.G.M. (21 de ani), din Zlatna au pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Abrud de unde au sustras 24 de litri de ţuică, precum şi alte bunuri alimentare şi nealimentare, în valoare totală de 800 de lei. Poliţiştii au stabilit de asemenea că în aceeaşi noapte cei doi suspecţi au sustras trei biciclete din două scări de bloc din oraşul Abrud, în valoare totală de 1.140 lei.

În cursul zilei de miercuri, O.N.T. şi C.G.M. vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale, întrucât în cauză există indicii temeinice că cei doi ar fi suspecţi şi de comiterea altor furturi, pe raza oraşului Zlatna şi a comunelor limitrofe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax