Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Aiud, condamnați pentru tentativă de viol și sechestrare. Au forțat o minoră să urce în mașina lor

Publicat

justitie
Doi tineri care au încercat, vara trecută, să violeze o minoră, au fost condamnaţi la Judecătoria Aiud la 5 ani și 8 luni. Cei doi au obligat o minoră să se urce într-un autoturism, pe care l-au condus fără a avea permis de conducere și au încercat să o violeze.

L. Rafael Haiduc şi R. Elvis Robert au fost trimişi în judecată pentru tentativă de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi conducerea unui vehicul fără permis. Pentru prima infracţiune au primit fiecare 4 ani de închisoare, pentru cea de-a doua, o pedeapsă similară, respectiv tot 4 ani după gratii, în timp ce pentru conducerea fără permis au fost condamnaţi la câte 1 an de închisoare.

Pedepsele au fost contopite în pedeapsa cea mai grea, cea de 4 ani închisoare la care s-a adăugat o treime din totalul celorlalte pedepse. Pedeapsa rezultantă a fost de 5 ani şi 8 luni închisoare. Aceştia au mai fost obligaţi să achite cheltuieli de judecată şi le-a fost interzis ”dreptul de a se apropia de minora (…) sau de membrii familiei acesteia, de a comunica cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale, toate pe o durată de 1 an după executarea pedepsei închisorii sau considerarea acesteia ca executată”, se afirmă în dispozitivul primei decizii din acest dosar.
Hotărârea Judecătoriei Aiud poate fi contestată cu apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax