Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Aiud și Sântimbru, cu dosar penal pentru furt. Au sustras bunuri dintr-o societate comercială

Publicat

furt magazin alcool

Doi tineri din Aiud și Sântimbru s-au ales cu dosare penale pentru furt. Potrivit polițiștilor, aceștia ar fi intrat, în 2016, de mai multe ori, în incinta unei societăți comerciale, de unde au sustras bunuri fără a le achita, prejudiciul total cauzat de către cei doi fiind de aproape 550 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbați ca persoane bănuite de comiterea unor furturi dintr-o societate comercială. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe A.C, de 23 de ani, din Aiud si pe M.N. de 27 de ani, din loc. Sântimbru, jud. Alba, ca persoane bănuite de comiterea a două furturi, fapte semnalate în 13.07.2016 și 19.07.2016.

Se are că, în cursul zilelor de 13.07.2016 și 19.07.2016, tinerii au intrat, de mai multe ori, in incinta unei societăţi comerciale şi, profitând de neatenția personalului, au sustras mai multe bunuri fără a le achita, prejudiciul total cauzat de către cei doi fiind de 549,69 lei.

Faţă de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt si respectiv de furt calificat, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax