Connect with us
Publicitate

BLAJ

Tineri din Alba, cu dosare penale după ce au condus fără permis sau au fost prinși la volanul unor mașini neînmatriculate

Publicat

Trei tineri din Alba sunt cercetați pentru după ce au fost opriți în trafic de Poliție. Nu aveau permis sau conduceau mașini neînmatriculate.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 19 iunie, în jurul orei 0.40, polițiștii din Teiuș au depistat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului de Teiuș, având permisul de conducere suspendat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Sâmbătă, 18 iunie, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Șona, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Șona.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat în circulație.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Vineri, 17 iunie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un tânăr de 27 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea, pe raza municipiului, un autoturism a cărei autorizație provizorie de circulație era expirată din luna februarie 2022.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax