Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Alba Iulia, prinşi de jandarmi, în timp ce transportau fier vechi sustras din incinta fostei fabrici „Refractara”

Publicat

Jandarmii au surprins în flagrant doi albaiulieni care transportau 150 kg de fier vechi într-o căruţă, sâmbătă, în jurul orei 15.00. Fierul fusese sustras din incinta fostei fabrici „Refractara” din Alba Iulia, iar cei doi intenţionau să îl valorifice în folosul propriu.
Bărbaţii respectivi au fost depistaţi de un echipaj de jandarmerie pe strada Turnătoriei din cartierul albaiulian Bărăbanţ. Din spusele acestora, fierul provenea din incinta fostei fabrici „Refractara” şi urma să fie valorificat de cei doi la un centru de colectare, în interes personal.
Suspecţii au fost identificaţi ca fiind Ş.P., de 25 ani şi D.G., în vârstă de 34 de ani, fără antecedente penale, ambii domiciliaţi în municipiul Alba Iulia.
Jandarmii au efectuat pe numele acestora actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru furt calificat. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    marți, 17.01.2012 at 19:16

    da lor le face dosar penal si la mn in sat ia prins politia in fapt si lea dat drumu si nici dupa o saptamana au actionat din nou baietii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax