Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Alba Iulia reținuți după ce au fost prinși că furau bani din automatele pentru bilete ale societăţii de transport public local

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut vineri, un tânăr de 21 de ani și un minor de 16 ani care împreună cu alţi 3, sunt cercetaţi pentru furturi din automatele de bilete ale societăţii de transport public local. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 1.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.B.E., de 21 de ani din Alba Iulia şi T.A.Ş., de 16 ani, din Alba Iulia, doi tineri despre care există suspiciunea că, împreună cu alți 3 minori din Alba Iulia, au comis mai multe furturi sau tentative de furturi, din automatele de bilete ale societăţii de transport public local din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 10 – 20.06.2014, cei doi, împreună cu C.V.L., de 17 ani, C.T.H., de 15 ani şi C.O.D., de 17 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au forţat mai multe automate de bilete, montate în staţiile de autobuz şi au sustras 300 de lei.

În noaptea de 19/20.06.2014, doi dintre aceştia (M.B.E. şi C.T.H.), au fost prinşi în flagrant, de către agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, imediat după ce au forţat un automat pentru bilete amplasat într-o staţie de autobuz de pe strada Macului.

Valoarea prejudiciului reclamat este de 1.000 lei, reprezentând suma de bani sustrasă şi pagubele produse prin distrugerea aparatelor.

Faţă de cei 5 tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale iar în cursul zilei de azi, 21.06.2013, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax