Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Alba Iulia, REȚINUȚI de polițiști. Sunt cercetaţi în 12 cazuri de furt din autoturisme şi societăţi comerciale

politie

Publicat

duba politie 1 Trei tineri în vârstă de 18, 19 și 28 de ani din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de comiterea a 12 furturi şi tentative de furt, din autoturisme şi societăţi comerciale. Cercetările sunt continuat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei precum şi a eventualilor complici.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe trei tineri, de 18, 19 şi 28 de ani, toţi din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea, în noaptea de 29/30 octombrie, a unui furt dintr-un autoturism, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu de 1.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii sunt bănuiţi şi de săvârşirea, în lunile octombrie şi noiembrie 2015, a unui număr de 11 furturi sau tentative de furt din autoturisme sau societăţi comerciale, în care au pătruns sau au încercat să pătrundă, prin efracţie.

Prejudiciul total, reclamat în cele 12 fapte, este de aproape 5.000 de lei.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat joi percheziţii la domiciliile a doi dintre suspecţi.

Faţă de cei trei tineri a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii a șapte infracțiuni de furt calificat şi a cinci tentative de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate