Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Alba Iulia şi Cugir, cu dosare penale pentru conducerea unor maşini neînmatriculate. Unul dintre autoturisme avea plăcuţe furate de pe alt vehicul

Publicat

politia noaptea Doi tineri, din Alba Iulia şi Cugir, au intrat în vizorul poliţiştilor după ce au fost surprinşi la volanul unor autoturisme neînmatriculate. Unul dintre ei avea plăcuţe furate, iar celălalt avea maşina radiată din circulaţie de anul trecut. Au fost opriţi de oamenii legii în centrul oraşului Alba Iulia.

Duminică, în jurul orei 23.50, poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia au oprit pentru control, în Piaţa Iuliu Maniu din Alba Iulia, un autoturism condus de V.I.O., de 24 de ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism figurau ca furate, aparţinând unui alt autoturism.

Faţă de V.I.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducerea unui autovehicul cu număr fals.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.20, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au oprit pentru control un autoturism condus pe B-dul Ferdinand I din Alba Iulia, de C.A.N., de 24 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de tânăr era radiat din circulaţie din luna iunie 2014, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe acesta aparţin unui alt autovehicul.

Faţă de C.A.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax