Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Alba, prinși sub influența drogurilor la volan. Unde au fost opriți de către echipajele de Poliție

Publicat

politist trafic

Doi tineri din Alba sunt cercetați penal după ce au condus autoturisme și au avut rezultate pozitive la drogtest, în momentul în care au fost opriți în trafic de polițiști.

Sâmbătă, 11 februarie 2023, în jurul orei 00.20, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia.

Duminică noapte, 12 februarie, în jurul orei 00.30, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au oprit pentru control un autoturism condus, pe raza municipiului, de un tânăr de 22 de ani, din Teiuș.

În urma testării celor doi cu aparatul drogtest, a rezultat că erau sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care au fost conduși la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru determinarea prezenței în organism a substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax