Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tineri din Almașu Mare și Alba Iulia, propuși pentru arestare preventivă. Au intrat peste un bătrân și l-au amenințat

Publicat

Doi tineri din Almașu Mare și unul din Alba Iulia au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au pătruns în locuința unui bărbat de 75 de ani, l-au amenințat și i-au cerut banii. Vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de tâlhărie.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii faţă de P.N. (27 de ani) şi P.N.A. (26 de ani), ambii din comuna Almaşu Mare, respectiv O.C.P. (29 de ani), din Alba Iulia care sunt principalii suspecţi de comiterea unei infracțiuni de tentativă de tâlhărie şi a unei infracţiuni de violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 23 spre 24 februarie, în jurul orei 0.30, cei trei au pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Almaşu Mare, l-au ameninţat şi i-au cerut banii.

Când au constatat că victima nu avea bani, cei trei suspecţi au părăsit locuinţa acestuia, fără a sustrage bunuri sau valori.

Cei trei învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax