Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Blaj, prinşi în flagrant. Transportau, cu o căruţă, porumb furat de pe terenul unui localnic din Crăciunelu de Jos

Publicat

Doi tineri, unul dintre ei minor, din Blaj, sunt cercetaţi penal pentru furt, după ce au fost prinşi în flagrant de Poliţie. Transportau, cu o căruţă, porumb furat de pe terenul unui localnic din Crăciunelu de Jos.

Potrivit IPJ Alba, în 14 septembrie, în jurul orei 19.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza municipiului Blaj, au depistat doi tineri din municipiul Blaj, în timp ce transportau, cu o căruţă, știuleți de porumb ce s-au dovedit a fi sustraşi dintr-o cultură de porumb situată în locul numit „Slatină”, ce aparţine unui bărbat din Crăciunelu de Jos.

Prejudiciul, în valoare de 260 de lei a fost restituit păgubitului, iar faţă de tinerii, cu vârste de 16 şi 19 ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax