Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Blaj, REŢINUŢI de polițiști, după scandal la discotecă. Sunt cercetaţi pentru lovire şi tulburarea liniştii publice

Publicat

detinuti catuse

detinuti catuse lucrare Poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de doi tineri, de 20 și 28 de ani. Cei doi au tulburat liniştea publică şi l-au agresat pe alt tânăr, într-o discotecă din oraș.

Poliţiştii din Blaj i-au identificat, luni, şi reţinut pe M.R.A., de 20 de ani, şi B.S.I., de 26 de ani, ambii din municipiu, care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În noaptea de 17/18 decembrie, în timp ce se aflau într-o discotecă din Blaj, au provocat un scandal şi l-au agresat pe un tânăr de 22 de ani, din Blaj, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 12–14 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax