Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Bucerdea Grânoasă, arestați preventiv pentru tâlhărie. Au intrat în casa unui bătrân din Teiuș, l-au agresat și i-au furat telefonul

Publicat

arestat, catuse Poliţiştii din Teiuş au reţinut doi tineri din Bucerdea Grânoasă care sunt cercetaţi după ce au pătruns în locuinţa unui vârstnic din oraş şi i-au sustras un telefon mobil. Pentru a-şi asigura scăparea, cei doi l-au agresat pe păgubit.

La data de 8 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş i-au identificat şi reţinut pe S.C.R., de 20 de ani şi T.A.C., de 21 de ani, ambii din comuna Bucerdea Grânoasă, care sunt bănuiţi de comiterea unei tâlhării, faptă reclamată poliţiei în 27 martie.

Aceştia au pătruns, fără drept, în locuinţa unui cetăţean în vârstă de 84 de ani, din Teiuş de unde au sustras un telefon mobil.

În momentul în care păgubitul le-a cerut să părăsească locuinţa, unui dintre tineri i-a aplicat o lovitură, cu pumnul, în zona feţei.

La data de 9 aprilie, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Aiud, iar pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax