Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Bucerdea Grânoasă și Bazna, REŢINUŢI de polițiștii din Alba, pentru mai multe infracţiuni rutiere

politie

Publicat

Doi tineri, unul din comna Bucerdea Grânoasă și celălalt din Bazna, județul Sibiu, au fost reținuți de polițiștii din Alba. Cei doi au fost prinși în timp ce conduceau autoturisme, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 aprilie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 26 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, cercetat pentru 3 infracțiuni rutiere.

Tânărul a fost depistat, în noaptea de 5/6 aprilie, în jurul orei 4.30, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pe data de 10 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au reţinut pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Bazna, judeţul Sibiu.

Acesta a fost depistat, în 8 aprilie, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cetatea de Baltă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Şi el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate