Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tineri din Bucerdea, reţinuţi de poliţişti. Au furat trei oi, produse alimentare şi scule din mai multe gospodării din Şoimuş

Publicat

oi pasune

Doi tineri din Bucerdea Grânoasă au fost reţinuţi de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind suspecţi principali în cazul mai multori furturi comise în localitatea Şoimuş. Cei doi sunt prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Rădeşti au luat măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore a lui R.I. (24 de ani) şi M.P. (26 de ani), ambii din comuna Bucerdea Grânoasă. Aceştia sunt principalii suspecţi de comiterea furtului a trei oi dintr-un ocol situat în extravilanul localităţii Şoimuş.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii Postul de Poliţie Rădeşti împreună cu poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, a rezultat că tinerii, cunoscuţi cu antecedente penale,  sunt suspecţi de comiterea a altor trei furturi din locuinţe şi dependinţe ale gospodăriilor din localitatea Şoimuş, comuna Rădeşti, comise în nopţile de 23/24 octombrie 2012 şi 20/21 ianuarie 2013. Aceştia au sustras produse alimentare şi diverse scule, bunuri în valoare totală de 2.200 de lei.

Cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax