Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Cluj-Napoca, arestaţi preventiv la Aiud pentru furt calificat. Spărgeau locuinţele cu şurubelniţa

Publicat

Doi tineri din Cluj-Napoca au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Aiud pentru furt calificat, după ce au încercat să pătrundă prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Aiud. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani şi o tânără de 18 ani, cunoscuţi de oamenii legii cu antecedente penale.

Cercetările poliţiştilor au arătat că, la data de 25 octombrie, cei doi au escaladat gardul locuinţei unui cetăţean din Aiud cu intenţia de a pătrunde în casă, dar au fost surprinşi de proprietar, care a anunţat imediat poliţia. Asupra lor a fost găsită o şurubelniţă cu lungimea de 32 de centimetri pe care intenţionau să o folosească pentru spargerea locuinţei.

Parchetul şi-a însuşit propunerea formulată de poliţişti şi a promovat-o instanţei, care a emis pe numele lui R.R. şi R.D. mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax