Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din comuna Unirea, cu dosar penal pentru furt. Au sustras baloţi de fân şi lucernă de pe terenuri agricole din zonă

Publicat

baloti ,capita de fan Doi tineri din comuna Unirea sunt cercetaţi penal de poliţişti, după ce au sustras baloţi de fân şi lucernă, în valoare de 2.500 de lei. Furajele care au fost furate de pe terenuri agricole situate în comunele Unirea şi Fărău au fost recuperate integral şi restituite păgubiţilor.

Poliţiştii Postului de Poliţie Unirea i-au identificat vineri pe S.I.D., un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Unirea, care împreună cu R.R.I., o femeie în vârstă de 28 de ani, din aceeaşi comună, sunt bănuiţi de comiterea unui furt de furaje de pe câmp.

În noaptea de 6/7 iunie, cei doi s-au deplasat cu o autoutilitară în locul numit ,,Râtul de Sus”, de pe raza localităţii Dumbrava şi au sustras 12 baloţi de lucernă uscată, în valoare de 1.500 de lei, ce aparţineau unui cetăţean din localitate, pe care i-au transportat la domiciliul lor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a dovedit că tinerii sunt bănuiţi şi de comiterea unui alt furt de baloţi de fân uscat, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 11/12 iunie, de pe un teren agricol situat în locul numit „Drumul Alecuşului” din comuna Fărău, prejudiciul reclamat în acest caz fiind de 1.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de către poliţiştii din cele două comune, s-a reuşit recuperarea întregii cantităţi de furaje sustrasă.

Faţă de cei doi, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax