Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Cugir propuşi pentru arestare preventivă. Au comis mai multe furturi din locuinţe

Publicat

Doi tineri din Cugir, dintre care un minor de 17 ani au fost reţinuţi pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie propuşi pentru arestare preventivă, după ce au fost identificaţi de poliţişti ca fiind principalii suspecţi de comiterea a trei furturi din locuinţe. Prejudiciul acestora se ridică la suma de 4.228 lei. 

Urmare a activităţilor investigativ-operative şi de cercetare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au reuşit, vineri, 2 noiembrie, identificarea tinerilor A.D.V. (17 ani) si Andrei D. R. (27 ani), ambii domiciliaţi în oraşul Cugir , ca fiind principalii suspecţi în comiterea unor furturi, înregistrate în evidenţele dosarelor penale cu autori necunoscuţi.
Din probele administrate în cauză, poliţiştii au stabilit că tinerii sunt suspecţi de săvârşirea a trei furturi din locuinţă comise în luna octombrie 2012, prin care au cauzat un prejudiciu total de 4.228 lei, ce a fost recuperat în proporție de 60%.
Faţă de suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi depunerea acestora în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Alba, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale si arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax