Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Cugir, reţinuţi de poliţişti pentru furt. Au sustras telefoane mobile şi aparatură electronică din sediul unei firme

Publicat

politie

Doi tineri din Cugir au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă, după ce, împreună cu un bărbat de 30 de ani, au furat din sediul unei firme din oraş mai multe telefoane mobile şi aparatură electronică.

Furtul a fost sesizat la poliţie în data de 12 iulie. În noaptea de 11/12 iulie, aceştia au pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în oraşul Cugir, iar din interior au sustras mai multe telefoane mobile şi aparatură electronică.

Faţă de doi dintre aceştia, respectiv, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Citeşte detalii pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax