Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Gârbova, cercetați de polițiști. Au distrus semnalizarea unei mașini, din răzbunare că au fost prinși la furat

Publicat

politie

accident politia masina politie Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, din comuna Gârbova sunt cercetați pentru distrugere după ce, în vara anului 2016, au distrus sistemul de semnalizare al unei mașini. Aceștia s-au răzbunat pe mașina proprietarului undei livezi de unde intenționau să fure cireșe. Cei doi au fost identificați abia joi, 9 februarie, de polițiști. 

Poliţiştii Postului de Politie Gârbova au identificat autorii unei infracţiuni de distrugere comise în data de 20 iunie 2016, aceştia fiind doi tineri de 18 şi respectiv, 19 ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi A.D.C. de 18 ani şi C.S.L. de 19 ani, ambii din comuna Gârbova, judeţul Alba, care, în 20 iunie 2016, în jurul orei 1.30, fiind sub influența băuturilor alcoolice, au mers la o livadă de cireşi situată la ieșirea din satul Cărpiniș, judeţul Alba, ocazie cu care au fost surprinşi de paznic în momentul în care au intenţionat să culeagă cireșe.

Tinerii au fugit, apoi au oprit lângă autoturismul proprietarului livezii şi au distrus sistemul de semnalizare al autoturismului.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 900 lei, a fost a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Cercetările sunt continuate, cu autorii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax