Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Ocna Mureș, cercetați pentru furt. Au sustras scule în valoare de 4.300 de lei, dintr-un imobil aflat în construcție

Publicat

Doi tineri din Ocna Mureș sunt cercetați de polițiști pentru furt, după ce ar fi sustras mai mutle scule dintr-un imobil din oraș, aflat în construcție. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 august 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Ocna Mureș i-au identificat pe doi bărbați, de 17 și 35 de ani, ambii din Ocna Mureș, ca persoane bănuite de comiterea unui furt.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 12/13 august, cei doi ar fi pătruns într-un imobil, aflat în construcție, din Ocna Mureș, de unde ar fi sustras mai multe scule, precum și componente ale instalației electrice ale imobilului, în valoare de 4.300 de lei.

Față de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax