Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Orăştie, trimişi în judecată pentru tâlhărie. Luau oameni la ocazie şi ulterior îi lăsau fără bunurile personale

Publicat

judecart

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată a trei bărbaţi din Orăştie acuzaţi de tâlhărie. Este vorba despre Ilie Alin Moldovan, Remus Stoica şi Marius Valentin Talpeş, despre care oamenii legii au descoperit să luau oameni la ocazie, pentru ca ulterior să îi deposedeze de bunuri.

Cei trei fac parte din lotul de 5 suspecţi identificaţi de IPJ Alba în luna martie a acestui an. Alin Moldovan şi Remus Stoica se află în prezent în arest preventiv.

Oamenii legii au descoperit  că, la data de 22.02.2012,  M.I.A., de 22 de ani, K.T., de 39 de ani, T.M.V., de 19 ani S.J.R., de 26 de ani toţi din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, împreună cu P.N., de 26 de ani, din Geoagiu, judeţul Hunedoara,  în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 1, au luat la ocazie, din Aiud, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Rădeşti, judeţul Alba, iar, în momentul în care au ajuns pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, au intrat pe o stradă lăturalnică, l-au dat jos din autoturism, l-au ameninţat cu o şurubelniţă şi i-au sustras telefonul mobil şi suma de 1.270 lei, după care l-au legat cu propriul fular la ochi şi l-au abandonat.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia în colaborare cu poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei Municipiului Orăştie şi lucrători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Alba au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, în urma cărora s-a reuşit recuperarea parţială a prejudiciului.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbaţii sunt suspecţi şi de comiterea, la data de 21.02.2012, pe raza municipiului Aiud, a unei alte tâlhării, cu folosirea aceluiaşi mod de operare, asupra unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Aiud, pe care, prin ameninţare, l-au deposedat de un telefon mobil şi de suma de 40 de lei precum şi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, ( mai multe obiecte metalice), pe raza municipiului Orăştie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax