Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Pianu, reținuți pentru furt de motorină. Ce cantitate impresionantă au reușit să scoată dintr-un utilaj

Publicat

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reținut miercuri doi tineri din comuna Pianu care ar fi sustras peste 650 de litri de motorină din rezervorul unui excavator. Cei doi vor fi prezentați în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

La data de 26 noiembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 19 de ani, din comuna Pianu, județul Alba, ca bănuit de săvârșirea unor fapte de furt calificat și tentativă de furt calificat precum și pe un tânăr de 21 de ani, din aceeași comună, care este bănuit de complicitate la faptele de furt și tentativă de furt săvârșite de primul tânăr.

Se pare că, în cursul lunii noiembrie 2019, tânărul de 19 ani ar fi sustras, pe timp de noapte, în mai multe rânduri, cantitatea de 670 de litri de motorină, dintr-un excavator aparținând unei societăți comerciale, care era parcat pe raza localității Strungari.

La comiterea furturilor, acesta ar fi fost ajutat de tânărul de 21 de ani, care ar fi asigurat zona și l-ar fi ajutat să transporte, cu un autoturism, combustibilul furat.

Din cercetări a rezultat că, în aceeași perioadă de timp, cei doi ar mai fi încercat să fure motorină însă ar fi renunțat, pentru a-și asigura scăparea.

În cursul zilei de azi, 28 noiembrie, cei doi vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax