Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Șona cercetați de Poliție după ce au furat manetele de comandă ale unui excavator. Prejudiciu de 10.000 lei

masina politie

Publicat

Doi tineri de 15 şi 18 ani, din Şona sunt cercetaţi de poliţiştii din comună, după ce au distrus şi furat manetele unui excavator. Prejudiciul creat de aceştia, în valoare de 10.000 de lei, a fost recuperat parţial.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 octombrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Şona i-au identificat pe doi tineri, de 15 şi 18 ani, din comuna Şona, ca persoane bănuite de săvârșirea unor infracţiuni de distrugere şi furt, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 15 octombrie 2018.

În sarcina celor doi tineri s-a reţinut faptul că, în perioada 12-15 octombrie 2018, au pătruns în interiorul unui excavator lăsat neasigurat pe DC 24, care face legătura între localitățile Şona şi Biia şi au distrus şi sustras două manete de comandă, provocând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să recupereze cele două manete şi le-au restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate