Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Teiuș, cercetați de polițiști. Au furat 120 litri de motorină, din rezervorul unui camion parcat în Sîntimbru

Publicat

Doi tineri de 27 și 20 de ani din Teiuș sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au sustras 120 de litri de motorină, din rezervorul unui camion parcat pe raza comunei Sîntimbru.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sântimbru i-au identificat vineri, 8 februarie, pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de combustibil, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 4 februarie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 3/4 februarie, L.C.A. (27 de ani) şi G.I.A. (20 de ani), ambii din Teiuş au sustras 120 de litri de motorină, din rezervorul unui camion parcat pe raza comunei Sîntimbru.

Faţă de cei doi suspecţi, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax