Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Unirea, cu dosar penal. Au furat o autoutilitară neînmatriculată pe care mai apoi au incendiat-o

Publicat

Trei tineri din localitatea Unirea sunt cercetaţi pentru furt calificat, distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere. În luna mai 2017 aceștia au pătruns prin efracție într-o locuință din localitatea Războieni Cetate, de unde au sustras mai multe bunuri. De asemenea, din curtea imobilului tinerii au sustras şi o autoutilitara neînmatriculata, pe care au condus-o pana pe malul râului Mureș, unde au incendiat-o.

Doi dintre aceștia ar fi sustras, în luna aprilie 2017, un televizor dintr-o locuință din localitatea Războieni Cetate.

Citește și Doi tineri din localitatea Unirea, cercetați pentru furt după ce au sustras un televizor dintr-o locuință

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Ocna Mureş au identificat trei tineri, C.A. de 18 ani şi T.I. de 16 ani şi B.V. de 27 de ani, toţi trei din localitatea Unirea, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din localitatea Războieni Cetate.

În noaptea de 12/13 mai 2017, cei trei tineri au pătruns prin efracție in locuința lui V.L., din localitatea Războieni Cetate, de unde au sustras mai multe bunuri. De asemenea, din curtea imobilului tinerii au sustras şi o autoutilitara neînmatriculata, pe care au condus-o pana pe malul râului Mureș, unde au incendiat-o.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax