Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Unirea, identificați de polițiști după ce au sustras bunuri de pe domeniul public și din locuințe. Sunt cercetați pentru furt calificat

Publicat

politie

Doi tineri din Unirea au fost identificați de polițiști, în cadrul unei acțiuni, ca fiind principalii suspecți de comiterea mai multor furturi din locuințe și de pe domeniul public. În aceeași acțiune, oamenii legii au aplicat amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație, în Ocna Mureș și Unirea.

În data de 28 martie 2014, între orele 7.30 şi 13.30, poliţiştii din Ocna Mureş şi Unirea, au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor în dauna avutului public şi privat precum şi prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.120 lei şi au fost identificate două persoane despre care există suspiciunea că au comis furturi.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 26 martie 2014, H.I.S., de 22 de ani, din comuna Unirea, a secţionat cablul telefonic aerian dintre doi stâlpi şi l-a transportat la domiciliul său din localitatea Unirea unde i-a ars învelişul pentru a recupera cuprul.

Poliţiştii au ridicat de la domiciliul bărbatului, cantitatea de 17 kg de cupru provenită din arderea cablurilor sustrase.

Cu ocazia extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada 15.02-09.03.2014, H.I.S., împreună cu T.S.A., un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Unirea, au pătruns într-o casă nelocuită din comuna Unirea de unde au sustras o combină muzicală, un televizor LCD, un cuptor cu microunde precum şi obiecte de uz casnic şi de îmbrăcăminte, bunuri pe care ulterior le-a vândut.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi tineri, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax