Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Vâlcea, cercetaţi pentru înşelăciune de poliţiştii din Alba, după ce au fost prinşi cu bijuterii false

Publicat

Patru tineri din Râmnicu Vâlcea au ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce au încercat să vândă unui albaiulian bijuterii din metal galben, pe post de aur. Aceştia sunt cercetaţi în  libertate pentru înşelăciune.

Luni, la ora 16.05, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe B-dul Ferdinand din municipiul Alba Iulia, un bărbat, care pretindea că este cetăţean străin, a încercat să-l înşele oferindu-i spre vânzare mai multe bijuterii despre care a declarat că sunt din aur. Susţinea că are nevoie de bani pentru că a rămas fără combustibil la autoturism.
Oamenii legii au identificat ulterior maşina în trafic, iar cei patru bărbaţi care se aflau în autoturism au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi identificaţi. Asupra lui T.I.(24 de ani), A.D. (28 de ani), M.M. (24 de ani) şi D.A. (23 de ani), toţi din municipiul Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, au fost găsite 5 inele şi o brăţară din metal de culoare galbenă. Cei patru au recunoscut că nu sunt din aur şi că încercau cu ajutorul lor să înşele trecătorii.
În urma verificărilor efectuate cu privire la autoturismul cu care cei 4 se deplasau, înmatriculat în străinătate, s-a constatat că acesta nu este asigurat pentru pagube produse terţilor prin accidente rutiere, motiv pentru care conducătorul autoturismului, T.I., a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei, iar ca şi măsură complementară a fost reţinut certificatul de înmatriculare, precum şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.
Faţă de cei 4 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetări sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de înşelăciune.  Cercetările sunt continuate cu cei 4 suspecţi în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate