Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Zlatna și Vinţu de Jos, cercetați pentru furt. Au sustras dintr-o rulotă bunuri în valoare de 700 de lei

Publicat

pol

masina politie Doi tineri din Zlatna şi Vinţu de Jos sunt cercetaţi pentru furt, după ce au sustras dintr-o rulotă mai multe bunuri, estimate la valoarea de 700 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze cea mai mare parte din prejudiciu.

Poliţiştii din Zlatna i-au identificat joi pe M.D.N. (32 de ani), din comuna Vinţu de Jos şi B.V.M. (21 de ani), din Zlatna, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 14 septembrie.

În noaptea de 10/11 septembrie, în jurul orei 1.30, cei doi tineri au pătruns, prin efracţie, într-o rulotă situată în parcarea stadionului din Zlatna şi au sustras un invertor de curent, un cablu-prelungitor şi 13 kilograme de făină, bunuri ce au fost evaluate de la suma de 700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, iar faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax