Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Tineri fotografi bălgrădeni”, un proiect creativ de descoperire a adolescenților curioși să afle secretele fotografiei

Publicat

Echipa „Adolescenții creativi” din cadrul Asociației Pro Tinerețe Alba Iulia organizează, în perioada 28 martie – 21 aprilie, proiectul “Tineri Fotografi Bălgrădeni“, un proiect finanțat de Fundația Comunitară Alba prin Programul YouthBank, având ca parteneri locali Centrul Județean de Voluntariat Alba și Centrul Comercial Alba Mall.

Proiectul presupune descoperirea tinerilor adolescenți care doresc să schimbe ceva în viitorul lor dar și al orașului din care provin prin promovarea artei fotografice. În decursul a o săptămână va avea loc work-shop-ul pe artă fotografică cu 20 de tineri dornici sa învețe secretele fotografiei, activitate încheiată cu o expoziție de fotografii realizate în cadrul work-shopurilor, expoziție ce va avea loc la Alba Mall.

Tinerii adolescenți vor beneficia de un curs prin care să dobândească bazele unei viitoare cariere fotografice de succes. Această expoziție va juca un rol dublu: de ambiționare a tinerilor fotografi, iar veniturile obținute în urma expoziției cu vânzare vor contribui la realizarea altor expoziții. Proiectul este, astfel, nu doar o alternativă de petrecere a timpului liber ci și o sursă de venit.

„Activitățiile desfașurate de echipa noastra au ca interes primordial dezvoltarea unei personalități complexe a tinerilor participanți. Acest proiect a luat naștere deoarece tinerii voluntari au identificat o lipsă substanțială a informarii comunității privind domeniul artelor, a fotografiei și a beneficiilor pe care acestea le poate oferi. Proiectul ajută persoane pricepute în domeniul artei să se perfecționeze dar și să își creeze un mijloc de a avea o viață decentă pe baza fotografiei. Prin work-shop-ul nostru ne propunem să venim în întâmpinarea lor cu diferite modalități de a-și face un job din această artă. În cadrul activitățiilor propuse de noi, tinerii vor găsi un mediu antrenant și plăcut care să ofere condiții sigure de petrecere a timpului lor liber”, au transmis organizatorii.

Programul YouthBank Alba are ca principali parteneri locali Consiliul Local și Primăria Municipiului Alba Iulia, OTP Bank și Dacia Market, fiind coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax