Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri imprudenţi din Dolj şi Cut cercetaţi de poliţişti. Au urcat la volan şi fără permis auto şi cu alcool la „bord”

Publicat

politie

Doi tineri, din judeţul Dolj şi Cut au comis imprudenţa de a urca la volan, fără permis de conducere, respectiv sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul din Cut s-a urcat la volan şi fără permis, dar şi cu alcool la bord. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum cei doi sunt cercetaţi de poliţişti.

Marţi dimineaţa, la ora 11.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, pe B-dul Republicii din Alba Iulia, un autoturism condus de C.V., de 24 de ani, din Băileşti, judeţul Dolj.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că C.V., nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de C.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Seara la ora 23.45, poliţiştii Postului de Poliţie Daia Română în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Cut pentru prevenirea accidentelor rutiere şi controlul traficului rutier, au oprit autoturismul condus în direcţia Cut – Daia Română, de P.S.V., de 25 de ani, din comuna Cut.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În plus, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de P.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax