Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Tineri la vot: Dezbatere G4Media și Alba24 cu tinerii din Alba Iulia și parlamentari europeni, la Muzeul Principia

Publicat

G4Media în parteneriat cu Alba24 organizează, vineri, 22 martie, o dezbatere cu tinerii referitoare la importanța participării la alegerile europarlamentare, în special a celor care se află la primul vot, în contextul escaladării fenomenului de fake-news, deep-fake și al creșterii pericolului extremist.

La evenimentul care are loc începând cu ora 12:00, la Muzeul Principia din Piața Cetății, vor participa europarlamentarii Victor Negrescu, Dragoș Pîslaru (în format online), redactorul șef G4Media, Cristian Pantazi, Ciprian Cucu (specialist în domeniul fake news) și Claudiu Makkai (Alba24).

Primăria Alba Iulia susține dezbaterea, pe care o găzduiește la Muzeul Principia.

Evenimentul face parte din proiectul co-finanțat de Uniunea Europeană (Parlamentul European prin DG Communication): „EuroVOT: learning from the crises, shaping the future”.

Obiectivul principal al proiectului este prezentarea importanței alegerilor europarlamentare din 2024 și încurajarea votului, prin contracararea tendințelor anti-europene în creștere și a faptului că suprapunerea crizelor din România a dus la creșterea rapidă a discursului conspiraționist și a pozițiilor anti-europene, respectiv răspunsul UE și soluțiile identificate la nivel european la soluționarea provocărilor actuale: creșterea inflației și costului vieții, securitatea energetică, GreenDeal și tranziția la energia verde, amenințările de securitate în contextul conflictului de la granița de Est a UE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    vineri, 22.03.2024 at 12:27

    O sa incerce politrucii si aparatcikcii sa-i duca de nas pe tineri, sa inteleaga viitorii contribuabili de ce antementionatii „merita” pensii nemuncite si de ce trebuie sa fie mai egali decat restu’

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax