Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tineri reţinuţi, după un scandal în care l-au lovit pe un bărbat, pe Bd. Revoluţiei din Alba Iulia

Publicat

Doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 26 de ani din judeţul Alba au fost reţinuţi, luni, de Poliţia Municipală Alba Iulia, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit oamenilor legii, în urmă cu patru zile, cei doi indivizi au avut o discuţie în contradictoriu cu un albaiulian de 26 de ani. Tânărul a fost lovit de cei doi bărbaţi, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind o fractură la un picior. Incidentul a avut loc la o oră de vârf, pe Bd. Revoluţiei, intens circulat.

Persoanei vătămate i s-a eliberat certificat medico-legal, fiindu-i necesare 80-90 zile de îngrijiri medicale. Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax