Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri reținuți la Sebeș după ce s-au bătut cu alți clienți într-un bar din oraș. Au ”împărțit” lovituri cu pumnii și picioarele

Publicat

bataie

Doi tineri din Sebeș au fost reținuți de Poliție după ce au provocat un scandal într-un bar și s-au manifestat violent. Sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi bărbați de 32 și 25 de ani, din Sebeș, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Duminică după-amiaza, în timp ce se aflau într-un bar din municipiul Sebeș, pe fondul unor discuții contradictorii cu alți 4 bărbați, s-au manifestat violent, le-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele și au tulburat liniștea publică.

Cei doi reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax