Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri reținuți pentru furt dintr-un local din Oarda, eliberați după ce s-au împăcat cu partea vătămată

Publicat

hoti locuinta apartament spargereDoi tineri reţinuţi de poliţişti pentru furt de bani dintr-un local din Oarda au fost eliberaţi de instanţă după ce proprietarul barului s-a împăcat cu suspecţii. Aceştia au intrat de mai multe ori, prin efracţie, în barul respectiv, în complicitate cu alţi trei tineri şi au produs un prejudiciu de aproape 3.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat, sâmbătă, 4 octombrie, cinci tineri din Oarda ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi de bani, din incinta unui bar din localitate.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat că în noaptea de 3 spre 4 octombrie, U.A.A. de 17 ani, cu complicitatea lui D.R., de 19 ani, a pătruns în localul public prin escaladarea unui geam și a sustras suma de 100 de lei.

Poliţiştii au stabilit ulterior că U.A.A. este bănuit de comiterea altor trei furturi din același local public, fapte la care a fost ajutat de D.R. şi de alţi trei tineri cu vârste de 18 şi 21 de ani, tot din Oarda.

În cazul acestor trei furturi, tinerii au folosit același mod de operare, iar prejudiciul total a fost estimat de persoana păgubită la valoarea de 2.770 lei.

Sâmbătă, poliţiştii i-au reţinut pe U.A.A. şi D.R., primul fiind cercetat pentru furt calificat, iar cel de-al doilea pentru complicitate la furt calificat.

Ulterior reţinerii, partea vătămată s-a împăcat cu suspecţii, iar în baza ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cauza a fost clasată, cei doi tineri fiind puşi în libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax