Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tinerii care au tulburat liniştea de pe strada Păcii din Alba Iulia au fost trimişi în judecată

Publicat

Agresorii rectorului Institutului Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia, Zoltan Olah, au fost trimişi în judecată. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Alba. Cei patru tineri care au tulburat cu pietre liniştea de pe strada Păcii din municipiu sunt acuzaţi de instigare la discriminare, lovire şi distrugere şi vor trebui să îşi dovedească nevinovăţia în faţa magistraţilor.

Reamintim că Daniel Victor Pop (29 de ani), Claudiu Robert Plăcintă (34 de ani), Iulian Mircea Gojei (27 de ani) şi Ionuţ Bogdan Fântână (25 de ani), toţi din Alba Iulia, în noaptea de 18/19.06.2011, au adresat injurii, au spart cu pietre geamurile unor imobile şi au agresat fizic două persoane, printre care şi rectorul Zoltan Olah, care a fost lovit cu o bâtă de baseball.

Incidentul ce părea să aibă conotaţii interetnice l-a determinat pe ambasadorul Ungariei, Oszkar Fuzes, să se deplaseze de urgenţă la Alba Iulia pentru a discuta cu edilii locali.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax