Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tineri condamnaţi la 22 de ani de închisoare. Au intrat în locuinţa unui albaiulian şi l-au înjunghiat

Publicat

Tribunalul Alba a finalizat judecata în cazul a doi tineri acuzaţi de omor, în cursul anului 2010. Ioan Cosmin Mărginean şi Silviu Florin Borca au fost condamnaţi în total de 22 de ani de închisoare pentru că au intrat în locuinţa unui albaiulian şi au înjunghiat un tânăr. Teribilul incident a avut loc în 6 decembrie 2010.

Instanţa l-a condamnat pe Silviu Florin Borca (21 de ani) la 10 ani de închisoare, iar pe Ioan Cosmin Mărginean (22 de ani) la 12 ani de închisoare. Aceştia au mai fost obligaţi şi la plata unor daune către victimă, în valoare de 30.000 de lei. Tinerii au atacat cu apel decizia Tribunalului Alba, iar primul termen de judecată la Curtea de Apel Alba Iulia a fost programat pentru septembrie.

Reamintim că, în decembrie 2010, cei doi tinei au intrat prin efracţie în locuinţa unui albaiulian cu scopul de a fura, dar ceea ce trebuia să fie o infracţiune minoră s-a transformat într-o tentativă de omor. Un bărbat a fost înjunghiat în zona gâtului şi a necesitat o perioadă lungă de spitalizare. Hoţii au mai sustras de la domiciliul acestuia şi mai multe bunuri şi bijuterii. Infractorii au fost judecaţi în stare de arest preventiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax