Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tinerii din Cugir care au furat roţi de maşini au fost REȚINUȚI. Doi dintre ei sunt minori

Publicat

anvelope cauciucuri

anvelope cauciucuri Trei tineri din Cugir, dintre care doi minori în vârstă de 15 ani, au fost reținuți de polițiști fiind cercetați pentru furt. Aceștia au fost depistați, în flagrant, în timp ce cărau 4 roți furate din curtea unui cugirean.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.C.P., de 34 de ani, din Cugir şi faţă de doi minori, ambii de 15 ani, din acelaşi oraş, care sunt cercetaţi pentru furt calificat, faptă prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei.

Vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Citește și Tineri din Cugir, cercetați pentru furt calificat. Au intrat în curtea unui localnic și au plecat cu patru roți de mașină

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 21.00, poliţiştii din patrula de siguranţă publică a Poliţiei Oraşului Cugir, în timp ce se aflau pe strada Ion Creangă din oraş, i-au depistat pe doi minori de 15 ani şi pe M.C.P., de 34 de ani, toţi din Cugir, în timp ce cărau 4 roţi de maşină.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 4 roţi, în valoare de 9.000 de lei, au fost sustrase de către cei trei, din curtea locuinţei unui cetăţean din Cugir.

Poliţiştii au restituit proprietarului roţile sustrase, iar faţă de cei 3 tineri, depistaţi în flagrant delict, au întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax