Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tinerii din Cugir, prinși în timp ce furau roțile unei mașini, trimiși în judecată. Unul este recidivist

Publicat

judecart

tribunal Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus la  punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a trei tineri din Cugir care au furat, din curtea unui cetățean, patru roți de mașină.

Marți, în jurul orelor 21.00, poliţiştii din patrula de siguranţă publică a Poliţiei Oraşului Cugir, în timp ce aflau pe strada Ion Creangă din oraş, i-au depistat pe doi minori de 15 ani şi pe M.C.P., de 34 de ani, toţi din Cugir, în timp ce cărau 4 roţi de maşină.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 4 roţi, în valoare de 9.000 de lei, au fost sustrase de către cei 3, din curtea locuinţei unui cetăţean din Cugir.

Cei trei sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (inculpatul M.C.C.),  complicitate la furt calificat (inculpatul R.A.I.), respectiv furt calificat (S.S.C).

Potrivit procurorilor, „din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că în data de 24 ianuarie 2017, inculpaţii M.C.C., R.A.I. şi S.S.C. s-au hotărât să se deplaseze la locuinţa persoanei vătămate P.I.O. din oraşul Cugir pentru a sustrage patru roţi de autoturism, care anterior au fost observate în curtea victimei de către inculpaţii R.A.I. şi S.S.C. Astfel, în jurul orei 19.30, inculpaţii M.C.C. şi S.S.C. au pătruns în curtea imobilului şi au sustras patru roţi de autoturism în valoare de 9.000 lei, în timp ce inculpatul R.A.I. a rămas de pază în faţa porţii de acces în imobil. După ce au părăsit domiciliul victimei, inculpaţii au fost prinşi în flagrant de către organele de poliţie, iar bunurile au fost restituite persoanei vătămate, prejudiciul fiind integral recuperat.

Inculpatul M.C.C. are vârsta de 34 ani şi a săvârşit fapta în stare de recidivă postcondamnatorie, respectiv în termenul de liberare condiţionată de 1.008 zile din
executarea pedepsei de 10 ani închisoare. Inculpaţii R.A.I. şi S.S.C. au vârsta de 15 ani”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax