Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Tinerii liberali din Alba Iulia și-au ales conducerea pentru următorii patru ani. Cine face parte din noul birou politic

Publicat

Tineretul Național Liberal din Alba Iulia și-a votat noul Birou Politic pentru următorii patru ani, au transmis reprezentanții PNL Alba, într-un comunicat de presă. Președintele TNL Alba Iulia a fost ales Ovidiu Sasu. 

”Și de această dată seniorii liberali le-au fost alături tinerilor. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai generației care a traversat cele mai importante perioade politice ale ultimilor 20 de ani, Ion Dumitrel – Președintele organizației județene PNL Alba și Marius Hațegan – Președinte PNL Alba Iulia.

“Suntem, dacă vreți, la nivel de instructori ai uneia dintre cele mai determinate echipe de tineri din structura națională a PNL. Și e foarte ușor să coordonezi tineri pasionați de tot ce fac, onești și pentru care politica înseamnă un motiv să te faci util și să ai rezultate în comunitate. Dacă nu ești dispus să dai din timpul tău mai mult, să faci echipă cu ceilalți, nu ai rezultate. Politica e, practic, un al doilea job. Le urez succes și le sunt recunoscător pentru toată munca lor din partid și din afara lui” – Marius Hațegan.

Noul Biroul Politic Local al TNL Alba este format atât din membri care abia ce au trecut pragul partidului, cât și din membri care au la activ cel puțin un “stagiu” complet, între două perioade electorale, prin urmare suficientă experiență dobândită în cadrul organizației.

Președinte al TNL Alba Iulia a fost ales, în urma votului, Ovidiu Sasu, în vârstă de 33 de ani.

“ Încă pot spune, după câțiva ani de activitate, că PNL a rămas un partid deschis tinerilor. Și nu mă refer la casierie, pentru cotizații, ci la a promova oamenii pe măsura implicării. Am luat acest mandat, cu echipa mea, într-o perioadă plină de provocări, în care îmi doresc să motivăm cât mai mulți tineri să se implice în politică, pentru că partea practică a politicii este de a dezbate, de a accepta și pune în practică ce decide o majoritate fiind capabil să admiți că nu ai dreptate mereu. Avem propuneri concrete pe care le vom înainta conducerii pentru ca tinerii din Alba Iulia să devină cu adevărat relevanți și parte din viitorul acestui oraș”. Ovidiu Sasu, președinte TNL Alba Iulia.

Coordonatorul TNL Alba Iulia este căsătorit, tatăl a 2 copii. De profesie inginer în Electronică și Telecomunicații și studii de masterat în Sisteme Electronice Inteligente Avansate.

Pentru celelalte funcții au candidat și au fost aleși:

PRIM-VICEPREȘEDINȚI: Moldovan Cristina și Ruscior Adrian

VICEPREȘEDINȚI: Petrașcu Mihai, Bolea Anastasia, Turlea Diana, Hașa Cătălin, Vitan Andrei, Ileană B. Alexandra Veronica și Mărginean Mădălina.

SECRETAR GENERAL: Basarab Carmen

MEMBRI: Barbu Florin, Ambruș Marius, Colceriu Cristian, Mihali Constantin,
Bandi Robert, Cârlan Edenor, Sas Dorina, Mondoc Andrei și
Oană Nicolae.

În perioada următoare vor continua alegerile în cadrul organizațiilor locale, urmând ca apoi să fie organizată conferința județeană și să fie ales noul Birou Politic Județean de conducere”, au transmis reprezentanții PNL Alba, într-un comunicat de presă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. ???

    vineri, 25.03.2022 at 09:16

    Pariu ca nici 50% dintre ei nu cunosc cu adevarat doctrina partidului ?

  2. Gelu Stoian

    vineri, 25.03.2022 at 10:48

    @ ??? : O cunosc, bineinteles, PNL-ul ERA partid de DREAPTA ! INSA Aripa Matu Citu a PNL-ului, si-a TRADAT electoratul, SI a INTRAT ” In pat cu Fostul SAU DUSMAN ” – PSD-ul , In Guvernul premier General Nicolae MA-Ciuca, = USL DOI, Impreuna cu UDMR-ul !!!!! Acum, PNL-ul din A.Iulia, l-a ALES, ca Urmas lui Citu Matu, pe Tanarul, de 33 de Ani-sori, Tata a Doi copii, in calitate de Presedinte al TNL, pentru a-i continua TRADITIA de TRADATOR ORDINAR !!!!!!!!!!!! Sa si-l pupe-n Bot, la Alegerile Parlamentare din anul 2024 , nexam ( nicmic ) voturi din partea celor ce i-au votat, la ultimile Alegeri Parlamentare !!!!!! Fostii vostri Votanti VOR Vota Cu USR-ul !!!!!!!!!!!!!!

  3. Gelu Stoian

    vineri, 25.03.2022 at 10:55

    Felici-TOCURI, Tinere O. Sasu, TATA a DOI copii. VEI fi un urmas al lui Matu Citu, la FEL de LAS ( pentru ” fonctii ” ) si de TRADATOR al ELECTORATULUI de DREAPTA, care A Votat PNL-ul, pentru doctrina LUI Politica !!!!! Insa, ” Naravul din fire, n-are lecuire ” SI 110% ca-n Anul 2024, la Alegerile Parlamentare, ” Noul PNL ” va avea ciu-ciu-san ( nici UN singur ) Voturi !!!!! Cei ce v-au votat, nestiind ca veti intra-n ” Pat cu Dusmanul „= PSD-ul, VOR VOTA cu USR-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. pilu

    vineri, 25.03.2022 at 12:11

    Auzi la Haţegan, instructor. Mă baiatule, prima dată trebuie să te instruieşti tu, ş-apoi dacă ai rămas cu ceva să mai dai şi la alţii, dar nu-mi vine să cred că eşti în stare. Cred că eşti un fel de Roman în devenire, adică de toată jena.

  5. So Ros Tare

    vineri, 25.03.2022 at 13:01

    Îi văzui , și iar îmi vine să merg la baie

  6. Gelu

    vineri, 25.03.2022 at 15:13

    Dl Hațegan a țintit locul dlui Dumitrel că prea își bagă freza cu cărare pe mijloc in toate asfaltările din județ. Dacă va ajunge unde vrea va fi vai de județ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax