Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tinerii pasionați de știință pot participa la Tabăra Internațională „Millennium 2013” din Finlanda. Înscrierile se finalizează în 17 decembrie

Publicat

elevi

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, pasionați de științe ale naturii, matematică, tehnologia informației, dar și alte științe, se pot înscrie până la data de 17 decembrie la Tabăra Internațională Millennium 2013, care se va desfășura în vara anului viitor în capitala Finlandei, Helsinki.

Tabara internațională de tineret Millennium este un program gratuit adresat tinerilor din lumea întreagă.  Aceasta se concentrează pe teme precum știința și tehnologia de mediu, schimbări climatice, resurse naturale și energie regenerabilă; apă, tehnologia informațiilor și comunicării și digitalizare, matematică aplicata. Programul include prelegeri, ateliere de lucru, vizite în companii și universități dar și activități sociale și recreative.
Toate cheltuielile legate de transport, cazare, masa, activități educationale, sunt acoperite de organizatori.

Pentru tabăra de anul viitor vor fi aleși 60 de tineri vor avea ocazia să cunoască oamenii cu aceleași pasiuni, să învețe despre oportunitățile de studiu și muncă în Finlanda. De asemenea, aceștia vor putea lucra pe proiecte științifice care abordează teme de interes global și se vor putea întâlni cu câștigătorul Premiului “Millennium Technology”, dar și cu alți experți de top din comunitatea de afaceri și universitățile finlandeze.

Tabăra internațională Millennium 2013 va avea loc în perioada 9-16 iunie în Helsinki.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să se încadreze în segmentul de vârstă: doar cei născuți între anii 1994-1997, adică tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani au acces  la program. O altă cerință este faptul că aceștia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză.

Înscrierile se fac online până la data de 17 decembrie, iar cei mai norocoși dintre aceștia vor fi anunțați în 15 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax