Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tinerii români cu iniţiativă în afaceri au acces la programul „Start up Visa”, pentru drept de şedere în Canada

Publicat

Tinerii cu spirit iniţiativă în afaceri sau cei talentaţi au ocazia să beneficieze de programul special “Start up Visa” în Canada. Cei care găsesc finanţare în această ţară pentru un proiect de afaceri au acces direct la viză, din aprilie.

Canada acordă drept de şedere pe teritoriul acesteia tinerilor care deschid afaceri, fără ca aceştia să fie nevoiţi mai întâi să dovedească eficienţa business-ului pe câţiva ani, cum se întâmplă în Australia sau Marea Britanie. Dacă aplică la programul „Start up Visa”, primesc şi viza de Canada.

„Suntem conştienţi de existenţa multor tineri talentaţi, specialişti IT sau antreprenori din Statele Unite care locuiesc acolo cu viză temporară. Mulţi au dezvoltat start up-uri bune, însă nu reuşesc să îşi câştige rezidenţa permanentă. Îi încurajăm pe canadieni să investească în acei tineri geniali”, a declarat Jason Kenney,  şeful departamentului de imigrări al Canadei, citat de gândul.info.

Pentru început, în Programul „Start up Visa” sunt puse la dispoziţie 2.750 de vize pe an. ”Premisa este simplă. Dacă un canadian va investi într-un start up, am prefera ca aceea afacere să îşi aibă sediul central în Canada, nu în India, Silicon Valley sau altundeva”, a mai spus Kenney.

Surse: gândul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. rudolf

    joi, 04.04.2013 at 14:47

    Ma numesc Magyara Rudolf Leonard, am 26.de ani si bani prea putini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratarii afectiunilor de care sufar. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, in mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adapost de noapte din Sibiu si nu pot munci pentru ca medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufar de ciroza hepatica, ulcer, si scolioza toracica si am nevoie, lunar, de medicamente in valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Ma adresez oamenilor cu suflet si credinta in Dumnezeu sa ma ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, ma pot ajuta cu mici donatii in contul deschis la BCR :

    RO36RNCB0231088855520001 (lei).;

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax