Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tinker, primul telefon românesc destinat pasionaților de jocuri și fotografie. Va costa ”mai puțin decât salariul minim”

Publicat

Compania românească CryptoDATA va lansa la începutul lunii octombrie un device destinat celor pasionați de jocuri, dar și fotografilor.

Este vorba despre un dispozitiv asemănător unui telefon care este în același timp un aparat foto foarte performant, un minicomputer, o consolă de jocuri și un dispozitiv pentru comunicare, au precizat reprezentanții companiei.

Produsul celor de la CryptoDATA se va numi TINKER și, potrivit acestora, va costa mai puțin decât salariul minim din România.

TINKER are un procesor cu o arhitectură mai specială pentru a împărți sarcinile și a-l face mai eficient și o baterie de 4.600 mAh.

Camerele telefonului sunt performante (48 MP) și au integrat un modul de inteligență artificială. Ecranul este full display, iar camera nu afectează ecranul.

De asemenea, TINKER vine la pachet cu o serie de accesorii destinate pasionaților de jocuri.

”Ca strategie a companiei, ne-am propus să dezvoltăm și produs pentru publicul larg. Astfel, aducem pe piață un produs cu performanțe ridicate la un preț mai mic decât salariul minim din România. Prin aceste produsele companiei noastre dorim să ajutăm la digitalizarea României și vrem ca oamenii să își poată permite o tehnologie de ultimă generație pentru a le îmbunătăți viața. Consider că toată lumea trebuie să aibă acces la informații și să poată lucra și accesa orice foarte rapid”a declarat pentru G4Media Ovidiu Toma, CEO al companiei.

CryptoDATA este o companie care dezvoltă tehnologii înalte în domenii precum securitatatea cibernetică, telecomunicațiile criptate, inteligența artificială și soluțiile blockchain.

În urmă cu puțin timp, a lansat în atmosefera înaltă a Pământului primul ansamblu de echipamente pentru a testa comunicarea globală encriptată Voice Over Blockchain Protocol.

Compania are în plan să lanseze și un vehicul electric, concept care o să integreze mai multe tehnologii dezvoltate de companie.

Compania nu a dat deocamdată publicității imagini cu noul telefon. Lansarea va avea loc la începutul lunii octombrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax