Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ținuta sumară a unei tinere a declanșat un conflict care a necesitat intervenția jandarmilor. Tânăra a dat vina pe temperaturile caniculare

Publicat

Pentru ţinuta sumară pe care afişat-o în casă, o tânără chiriaşă într-un imobil de pe strada Arieşului din Alba Iulia a fost invitată de gazdă să părăsească locuinţa. A urmat un scandal care a necesitat intervenţia jandarmilor.

Fapta a fost semnalată prin apel la 112, miercuri, 13 august, la ora 14.59, chiar de proprietara apartamentului. Aceasta fusese chemată de urgenţă şi rugată de un alt chiriaş să o evacueze pe F.L. (26 de ani), domiciliată în Lopadea Nouă, pe motiv că tânăra ar fi afişat o ţinută indecentă în faţa musafirilor acestuia.

Certată, se pare, de gazdă, tânăra a dat vina pe temperaturile caniculare.

Cerându-i-se apoi să părăsească locuinţa, a avut un comportament vulgar, înjurând-o atât pe proprietară cât şi pe chiriaşul care a “denunţat-o”. La rândul lor, aceştia i-au replicat in acelaşi mod, cearta continuând până la venirea jandarmilor.

Conflictul a fost aplanat, iar vinovaţii au fost sancţionaţi contravenţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. oltenash

    vineri, 15.08.2014 at 22:12

    Ce intelegeti prin tinuta sumara?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax