Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Ținutul fericirii” la Alba Iulia, în 1 și 2 iunie: Festival de joacă pentru cei mici, de Ziua Copilului, în Piața Cetății

Publicat

De 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, copiii din Alba Iulia sunt invitați să se distreze, să experimenteze, să sară și să alerge, să cânte și să râdă, să se dea cu bicicleta și să câștige premii la festivalul de joacă „Ținutul fericirii”, în Piața Cetății din Alba Iulia.

Evenimentul se va desfășura joi, 1 iunie și vineri, 2 iunie, începând cu ora 10:00.

Vezi și Mesaje de 1 iunie – Ziua Copilului

„Vă așteptăm, alături de sponsorii și partenerii evenimentului, cu jocuri și tobogane gonflabile, care vor rămâne la dispoziția copiilor până în seara de 2 iunie, concursuri de biciclete, desene pe asfalt, demonstrații de karate și diferite ateliere pentru cei mici.

Toate acestea, începând cu ora 10:00, în Piața Cetății, zona zero a copilăriei infinite”, au transmis reprezentanții Primăriei.

„Ziua Copilului este o zi a bucuriei, o zi în care, mai mult ca oricând, zâmbetele celor mici pun zâmbete și pe chipul părinților”, a spus primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax