Connect with us
Publicitate

SPORT

Tipurile de bonusuri oferite de casele de pariuri sportive și avantajele lor (P)

Publicat

Marea majoritate a caselor de pariuri online oferă noilor clienți înscriși în platforme bonusuri sau oferte de înregistrare. Bonusurile caselor de pariuri pot fi privite ca o mulțumire din partea agenției alese, dar sunt și un mod de a motiva pariorul să depună sume de bani pentru a începe procesul în baza condițiilor de rulaj. Anumite platforme oferă bonusuri fără depunere, dar marea majoritate a caselor de pariuri solicită și un prim depozit din partea jucătorului.

Bonus fără depunere

Anumite case de pariuri oferă bonusuri fără a solicita depunerea unei sume din partea pariorului. Practic, platforma pune la dispoziția celor care se înregistrează o sumă de bani pentru testarea serviciilor de pariere. Fiecare bonus planificat vine în baza unor condiții de rulaj. Fie că este vorba de rularea banilor oferiți de mai multe ori prin platformă, mize maxime, suma maximă care poate să fie retrasă la finalul rulajului sau chiar depunerea unor sume de bani după un anumit parcurs. Bonusurile fără depunere nu se primesc doar în cazul deschiderii unui nou cont, de multe ori acest tip de bonus este întâlnit și în cazul diferitelor evenimente sportive, pentru un rulaj mai mare în respectiva platformă.

Bonus de înregistrare

Cel mai des întâlnit bonus este cel de înregistrare în platformă. De regulă, acesta vine sub forma unui procent din prima sumă depusă, fie un procent de 50%, 100% sau 200%. Înainte de acceptarea bonusului, este foarte important să fie analizate cu atenție termenii și condițiile din platformă, cât și condițiile de rulaj. În general, bonusurile sunt cuprinse în intervalul 100 – 500 RON, dar cel mai important nu este ca suma să fie una mare, ci platforma să dețină condiții bune de rulaj.

Cote mari și Free Bet

Alte tipuri de bonusuri sunt cele care îți oferă în timpul anumitor evenimente cote mărite sau pariuri fără risc (FreeBet). Ofertele traduse prin cote mari sunt promoții ocazionale din timpul unor evenimente majore. Pariul fără risc este foarte des întâlnit sub formă de bonus, oferit la primul pariu plasat pe site, sub formă de procent din miză, limitat la o anumită sumă. Dacă, de exemplu, primul pariu plasat pe platformă este unul pierzător, pariorul primește înapoi 50% din miză în limita unei sume, în baza unor condiții.

Factori de avut în vedere înainte de alegerea bonusului de înregistrare

Fiecare tip de bonus la înregistrarea în platforma casei de pariuri deține reguli de rulaj, în funcție de valoarea bonusului. Pe lângă regulile de rulaj, fiecare bonus are și cote minime pentru fiecare pariere. Pentru multe case de pariuri online, un rulaj mare la cote mari anulează suma bonusului. Este foarte important să fie urmărit un rulaj cu șanse de a îl duce la bun sfârșit și de retragere a banilor. În același timp, alți factori de luat în vedere sunt metodele de depunere a banilor, dar și tipurile de pariuri acceptate în rulajul bonusurilor.

Astfel, este foarte importantă analizarea regulilor de rulare al unui bonus primit din partea platformei pentru un demers cât mai profitabil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax