Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tir cu arcul în Șanturile Cetății Alba Carolina din Alba Iulia. Primele cinci trageri sunt gratuite. PROGRAM

Publicat

Cetățenii municipiului Alba Iulia, dar și turiștii care vizitează Cetatea Alba Carolina vor putea experimenta în următoarele trei weekend-uri, tirul cu arcul, în Sanțurile Cetății. 

În șanțurile cetății, (lângă pasarela de lemn de la poarta a IV-a), a fost amenajat un cort, unde voluntarii Asociației Emanoil sunt pregătiți să ofere sprijin și inițiere tuturor persoanelor interesate în sportul care se numește tir cu arcul.

Primele cinci trageri sunt gratuite, după care, după dorința fiecăruia, se vor mai putea achiziționa sub forma a 2 tipuri de bilete săgeți suplimentare astfel: 5 lei – 5 săgeți, 8 lei – 10 săgeți.

Programul este între orele 14:00 si 21:00, iar în timpul săptămânii echipa de proiect se va deplasa către case de copii, pentru a oferi această șansă și celor cu posibilității mai scăzute, au transmis într-un comunicat de presă reprezentații asociației.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax