Connect with us
Publicitate

ABRUD

TIR de Alba ce transporta ilegal lemn, oprit în trafic în judeţul Hunedoara. 80 mc de material lemnos confiscat

Publicat

Un şofer în vârstă de 44 de ani din judeţul Alba a fost depistat în trafic, de poliţiştii din judeţul Hunedoara, în timp ce transporta ilegal lemn, cu un camion. A fost oprit pe DN74 Abrud-Brad, la Buceş.

Potrivit IPJ Hunedoara, marţi, 22 mai, la ora 19.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au oprit în trafic, pe DN 74, pe raza comunei Buceş, un autotractor condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, judeţul Alba.

În urma verificării avizului de însoţire şi a cantităţii de material lemnos transportat, poliţiştii au constatat faptul că în avizul de însoţire era menţionată cantitatea de 16 mc cherestea molid şi 8 mc grinzi molid, iar în realitate volumul total transportat era de 41 mc cherestea molid şi 13 mc grinzi molid.

Prin urmare, poliţiştii au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 3.000 de lei, iar cantitatea de 25 mc cherestea molid şi 5 mc grinzi molid (care nu era menţionată în avizul de însoţire secundar) a fost ridicată în vederea confiscării.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Gărzii Forestiere Judeţene Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. indiferenta

    miercuri, 23.05.2018 at 13:50

    Daca cineva ar fi interesat cu adevarat sa stopeze mafia hotilor de lemne, ar controla camioanele supraincarcate care strabat zi de zi si mai ales noaptea tarziu, strada Mircea cel Mare din Sebes. Pe acolo trec zilnic zeci de camioane care ocolesc astfel strazile principale si pe unde ar putea exista controale. Doar doua zile de control ale ISCTR Alba, au bulversat hotii de lemne acum circa un an in urma, apoi totul s-a oprit !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax